Информация за Плъгини

WP Rocket

WP Rocket се активира веднага след инсталация, без нужда от допълнително конфигуриране.  Кеширането е основен фактор влияещ върху скоростта на зареждане, подобрява SEO резултатите и води до нарастване на конверсиите. С цел повишаване на скоростта WP Rocket редуцира големината на HTML, JavaScript и CSS файловете, и позволява зареждане на изображенията само ако посетителят остане(scroll down the page) на страницата.

Социални бутони Monarch

Този плъгин позволява добавяне на бутони към различните социални мрежи. Бутоните могат да бъдат използвани за директно споделяне на съдържанието на страницата ви или за пренасочване към вашият профил в социалните мрежи. Изборът на социални мрежи към който да бъдат добавени бутони зависи от типа на сайта/страницата и аудиторията в която искате да рекламирате. Monarch предлага възможност за добавяне на плаваща лента с бутони, която е един от най-ефективните и използвани методи. Лентата може да бъде позиционирана на 5 различни локации, както над съдържанието/текста, в страни или под него и т.н.

SEO оптимизация „All in One“

All in One представлява пакет от инструменти за подобряване на SEO оптимизацията на вашият wordpress сайт. Плъгина поддръжа следните инструменти:
XML Sitemap / Google AMP / Google Analytics / Custom Post Types / Advanced Canonical URLs / Redirect attachment pages to parent post / Automatically notifies search engines like Google and Bing about changes to your site / Nonce Security / Automatically optimizes your titles for Google and other search engines / Generates META tags automatically / Avoids the typical duplicate content found on WordPress blogs / You can override any title and set any META description and any META keywords you want.

Многоезичност WPML

Можете да използвате WordPress Multilingual Plugin за създаване на многоезични сайтове. С него можете да превеждате страници, постове, менюта, дори и текстове на теми. Препоръчително е да направите цялостен бекъп преди да използвате WPML, тъй като този плъгин мигрира всички данни и създава изцяло нов сайт.

Мейлинг Mailchimp

WordPress Mailchimp ви помага да добавите посетителите на вашият сайт в Mailchimp лист. С негова помощ можете да създавате мейл кампании насочени към таргетирани групи от клиенти на база на техните предпочитания и покупки/разглеждания.

Contact form 7

Contact Form 7 може да управлява множество форми за контакт, като в допълнение дава възможност за гъвкаво и лесно персонализиране на формите и съдържанието на мейлите. Формата осигурява поддръжка на Ajax заявки, CAPTCHA, както и Akismet спам защита.

Защита Akismet

Akismet е самоусъвършенстващ се спам филтър, който ефективно анализира данни от милиони сайтове и общности в реално време. Можете да разчитате на него за проверка на коментарите във вашият блог или сайт, за това дали те са спам или не. Същевременно всеки коментар има статус история, която дава възможност на администраторите да следят действията, които Akismet е предприел.

Google Analytics

Google Analytics ви позволява да следите състоянието на сайта, за да определите кои страници са най-популярни/посещавани. Също така можете да следите състоянието на рекламната ви кампания, постигнатите резултати и каналите чрез които е достигнала до потребителите. Можете да избирате кои резултати са важни за вас и вашият бизнес, като изберете да получавате персонализирани анализи.

Галерия NextGen

NextGen е подходящ за най-взискателните фотографи, художници и професионалистите в обработката на изображения. Той предлага система за цялостен мениджмънт на галерии с възможност за качване на група снимки, въвеждане на meta данни, добавяне/изтриване/сортиране/пренареждане и промяна на thumbnails и групови галерии в албуми и още много други функции.

Двете напълно безплатни версии на NextGen осигуряват широк спектър от възможности за контролиране на размера, стила, времето за управление, Lightbox ефектите на изображенията и т.н. Slideshows и thumbnail са двата основните изглед за галерии , а компактен и разширен са албумните стилове.

Управление на акаунти ManagedWP

ManagedWP е инструмент за управление на WordPress сайтове. Пести време и усилия благодарение на автоматизирано управление от едно място, без да се налага да се логвате във всички сайтове по отделно. Плъгина позволява едновременен ъпдейт на всички уебсайтове и  мениджмънт с един клик.

Google XML Sitemaps

Този плъгин е оценен като един от най-добрите WordPress плъгини. Той ще генерира специален XML sitemap, който ще помогне на търсачките като Google, Bing, Yahoo и Ask.com да индексират по-добре сайтът ви. Sitemap индексът от своя страна, както името му подсказва позволява групирането на няколко sitemap карти в себе си и премахва ограничението от  50,000 URL адреса. Разширението поддържа всички видове WordPress страници, както и персонализирани URL адреси и известява всички големи търсачки всеки път когато се добави ново съдържание.